Last van een kater? Gebruik het anti kater middel!

Last van een kater? Gebruik het anti kater middel!

Drink jij wel eens alcohol tijdens een feestje en heb je de volgende dag ook last van een kater? Vanaf nu hoeft dat niet meer! Er is een middeltje op de markt waarmee je kater verdwijnt: Reset After Drink. In het drankje zitten diverse stoffen die de je lever helpen om de alcohol te ontgiften. Hierdoor wordt de alcohol sneller afgebroken terwijl je aan het slapen bent. Het resultaat? De volgende dag geen kater!Anti kater middel

Het wondermiddel: Reset After Drink

Het anti kater drankje Reset After Drink zit vol met voedingsstoffen die je lichaam de juiste bouwstoffen geeft na het drinken van alcohol. Het voedingssupplement zit vol met  vitaminen, aminozuren en choline. Deze stoffen hebben een speciale werking op je lever; het zorgt er namelijk voor dat er meer peptiden worden aangemaakt. Peptiden zijn verantwoordelijk voor de afbraak van alcohol. Door je lever te ondersteunen met dit drankje worden er tevens meer enzymen aangemaakt terwijl je aan het slapen bent. Hierdoor kun je het brakke gevoel tegengaan die je normaal ervaart als je te diep in het glaasje hebt gekeken.

Hoe is het RESET ontstaan?

Er is jarenlang onderzoek gedaan door een Nederlandse apotheker om het drankje te creëren tegen een kater. Door een combinatie van de juiste voedingsstoffen is Reset After Drink ontstaan. Nu vraag je je wellicht af: werkt dit drankje echt? Ook dit is uiteraard getest. Tijdens 3 grote onderzoeken met een totaal van 600 deelnemers zijn de anti kater drankjes uitgedeeld. De helft kreeg een placebo (zodat het effect daadwerkelijk te meten was). De volgende dag bleek uit de resultaten van degenen die het drankje voor het slapen hadden genomen, 80% minder last van een kater. Het merendeel was zeer te spreken over de werking van het drankje.

Gebruiksaanwijzing van het anti kater drankje

Als je thuiskomt na een avond stappen dien je het gehele flesje in één keer op te drinken. Het middeltje bestaat uit twee delen. Het onderste gedeelte (de blauwe vloeistof) mix je met het bovenste gedeelte (het witte poeder). Daarna hoef je alleen nog maar heel goed te schudden. Vervolgens drink je flesje helemaal op. Het is verstandig om nog enkele glazen water te drinken zodat je lichaam niet uitdroogt door de alcohol.

Reset After Drink bestellen

Ben je benieuwd naar de werking van Reset After Drink? Het anti kater middel is te koop bij Detoxshop.nl. Zij zijn specialist op het gebied van natuurlijke producten die je gezondheid ondersteunen.

ShareShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn