Promotie januari 10, 2017
Deze 5 samenvattingen hebben studenten meer dan 10.000 uur bespaard!

Deze 5 samenvattingen hebben studenten meer dan 10.000 uur bespaard!

Is er een tentamen op komst maar moet je nog beginnen met leren? Of zie je door alle bomen het bos niet meer? Wij hebben voor jou een top 5 samengesteld van de populairste documenten waaronder andere jouw medestudenten naar gezocht hebben. Dit zijn beknopte en helder geschreven samenvattingen voor een veeltal aan opleidingen. Staat er iets voor jou bij?

#5 Samenvatting van het boek: “Algemene Economie en Bedrijfsomgeving  – 12938 keer gedownload

Hogeschool van Amsterdam
Vak: Algemene Economie
Geschreven: 2013/2014
Type: Samenvatting
Pagina’s: 51

Deze samenvatting vat alle 27 hoofdstukken van het boek beknopt en helder samen. Van vraag tot aanbod tot productie; per paragraaf zijn de belangrijkste begrippen dikgedrukt en helder uitgelegd in relatie tot andere begrippen.

De samenvatting is per hoofdstuk voorzien van titels, en over het algemeen is ieder hoofdstuk niet langer dan twee pagina’s. De absolute kern van de in totaal 619 pagina’s wordt in 51 pagina’s uitgelegd, waardoor het mogelijk is om het gehele boek in één avond door te nemen. Wij raden aan om het boek er bij te houden als hulpmiddel.

Bekijk dit document op StudeerSnel.nl!

 

 

#4 Samenvatting van het boek: “Grondslagen van de Marketing” – 14021 keer gedownload

Fontys
Vak: Marketing
Geschreven: 2013/2014
Type: Samenvatting
Pagina’s: 33

In deze samenvatting worden alle begrippen uit “Grondslagen van de Marketing” per hoofdstuk uitgelegd. Wil jij alle begrippen en de definities leren? Dan is dit de ideale samenvatting voor jou! Op veel van de pagina’s zijn bepaalde gedeeltes geel gemarkeerd; dit maakt het leren nog makkelijker.

Ieder begrip heeft een gedetailleerde definitie, waardoor lastige begrippen makkelijker te begrijpen zijn. Alle begrippen van de in totaal 780 pagina’s worden in 33 pagina’s uitgelegd. De samenvatting bevat geen modellen en wij raden daarom aan om het boek er bij te houden.

Bekijk dit document op StudeerSnel.nl!

 

 

#3 Samenvatting van het boek: “Inleiding in de Psychologie” – 10232 keer gedownload

Saxion
Vak: Inleiding Psychologie
Geschreven: 2012/2013
Type: Samenvatting
Pagina’s: 23

Het boek “Inleiding in de Psychologie” dient als een algemene inleiding tot de psychologie. In de samenvatting worden van alle 14 hoofdstukken, 1-5 en 7 breed besproken. Elk hoofdstuk heeft één of meerdere kernvragen, met gedetailleerde definities. Hierdoor kan jij de kern van ieder hoofdstuk in één keer tot je nemen.

Ieder hoofdstuk bevat opsommingen waarin begrippen uit het boek beknopt in relatie tot elkaar worden uitgelegd. Onderwerpen binnen de academische psychologie evenals fysiologie komen aan bod.

Bekijk dit document op StudeerSnel.nl!

 

 

#2 Antwoordenboek van het boek: “Basisboek Bedrijfseconomie” – 15136 keer gedownload

Hogeschool Utrecht
Vak: Bedrijfseconomie
Geschreven: 2013/2014
Type: Antwoordenboek
Pagina’s: 83

Het antwoordenboek van “Basisboek Bedrijfseconomie” is het meest gedownloade antwoordenboek op de hele website. Uitwerkingen voor alle 18 hoofdstukken uit de 4 delen van het boek zijn uitgeschreven. Hierdoor is het aanschaffen van het antwoordenboek niet nodig.

Het officiële antwoordenboek heeft meer pagina’s en meer toelichtende teksten, welke niet zijn inbegerepen in dit document. Wil jij alleen weten of je de opgaven goed heb gemaakt? Dan is dit document ideaal voor jou!

Bekijk dit document op StudeerSnel.nl!

 

 

#1 Samenvatting van het boek: “Wat is onderzoek?” – 24894 keer gedownload

samenvattingen

Hanzehogeschool Groningen
Vak: Maatschappelijk Werk en Dienstverlening
Geschreven: 2013/2014
Type: Samenvatting
Pagina’s: 23

Van 333 pagina’s naar heldere en goed beschreven samenvatting van slechts 23 pagina’s. Het ingewikkelde proces van onderzoeken blijft overzichtelijk, en de kern van het boek is duidelijk beschreven; van het opzetten van een onderzoek, tot het trekken van conclusies en het beoordelen van onderzoeksverslagen.

Dit is verreweg één van de meest gedownloade en gewaardeerde documenten op onze website en staat daarom welverdiend op nummer 1.

Bekijk dit document op StudeerSnel.nl!

Aan de slag!

Staat er niks voor jou bij? Dit zijn slechts vijf van de bijna 750.000 documenten die te vinden zijn op www.studeersnel.nl!

Start nu met zoeken door bovenaan op de zoekbalk te drukken of ga direct onze website.

 

Begin nu met zoeken naar jouw documenten!

 

TIP! Zoek op de titel van het boek wat je nodig hebt voor jouw vak. Vaak worden dezelfde boeken gebruikt voor verschillende vakken, dus grote kans dat er wat voor jou tussen zit!