StudeerSnel Tips juni 06, 2017
Hoe ga je te werk met StudeerSnel?

Hoe ga je te werk met StudeerSnel?

Op StudeerSnel.nl delen studenten hun studiemateriaal met elkaar. Samenvattingen, college-aantekeningen, oude tentamens, uitwerkingen van werkgroepen en formulebladen. Studiemateriaal van alle denkbare studies en onderwerpen zijn te vinden op StudeerSnel. En als we het hier hebben over alles, dan bedoelen we ook echt alles.

StudeerSnel StuDocu ins and outs tips and tricks studeren leren universiteit

Hoe werkt het?

Op het moment dat jij een samenvatting of de aantekeningen van een gemist college nodig hebt, ga je naar StudeerSnel.nl. Hier maak je je eigen account aan en kies je jouw hogeschool of universiteit. Je kunt daarna in de zoekbalk zoeken naar onderwerpen die voor jou nuttig zijn. Je kunt zoeken op boeken, vakken, documenten en tentamenvragen. Indien je een document niet kan vinden in jouw vak, probeer het dan eens op naar van het boek of door op alles te zoeken. Misschien heeft een student van een andere universiteit een samenvatting van het boek geschreven!

Al die studiedocumenten komen uiteraard niet zomaar op StudeerSnel te staan. Deze zijn door jouw eigen medestudenten gemaakt en vervolgens geüpload. Als jij dus zelf een samenvatting hebt gemaakt of nog een oud tentamen hebt liggen, kun je deze uploaden op de website. Op deze manier help jij ook je medestudenten.

Premium

Van de documenten die op StudeerSnel staan is ongeveer 80% gratis. Hier hoef je enkel je account voor aan te maken. De beste documenten zijn premium gemaakt. Voor wat hoort wat, vind je niet?

Omdat StudeerSnel ook weet dat studenten niet te breed hebben kan je, naast een kleine betaling, er ook voor kiezen om zelf een document te uploaden. Door een document te uploaden ontvang je namelijk een aantal dagen toegang tot alle documenten op de site. Daarnaast kan je ervoor kiezen om een vriend uit te nodigen, waardoor jullie beide 14 dagen premium krijgen.

StudeerSnel StuDocu ins and outs tips and tricks studeren leren universiteit

StudeerSnel Oefenvragen en Flashcards

Tot slot kun je op StudeerSnel heel gemakkelijk oefenen via de Flashcards en oefenvragen die bij de documenten worden toegevoegd. Op deze manier kun je je optimaal voorbereiden op de tentamens!

 

Succes met studeren!! En niet te veel uitstellen hè 😉

 

1 thought on “Hoe ga je te werk met StudeerSnel?”

Comments are closed.