Fun, Promotie februari 08, 2017
True love op de uni #sharethelove

True love op de uni #sharethelove

Wie zegt dat true love alleen voor stelletjes is? Met Valentijn om de hoek willen we de liefde zo veel mogelijk met elkaar delen. Of je nou single bent of niet! Deel je het met je roomies, je beste vriend(in) of met of je partner in crime? Ons maakt het niet uit, zo lang je de liefde maar deelt! True love is overal en je kan het voelen! Fijne Valentijn!!

1.Je beste vriend(in)

ShareTheLove StudeerSnel Studeren love

Die ene vriend(in) waar je al je zorgen bij kwijt kan en waarmee je altijd kan lachen maakt alles gewoon een beetje beter! Dat is pas love.

2. Je roomies

ShareTheLove StudeerSnel Studeren love

Al kunnen ze je soms helemaal gek maken, de liefde tussen jou en je roomies is true. Of je nou een kleine mental breakdown hebt na een lange studie dag of even geen zin hebt om boodschappen te doen, je roomies zijn er om het op te lossen!

 3. Die vriend(in) met altijd wat extra eten

ShareTheLove StudeerSnel Studeren love

Ben je weer eens je eten vergeten of heb je gewoon een extra hongerige dag? Er is altijd wel die vriend(in) met een extra boterhammetje of pakje sultana’s die jouw trek kan stillen. Liefde gaat immers door de maag!

4. Je partner in crime

ShareTheLove StudeerSnel Studeren love

Kattenkwaad uithalen is twee keer zo leuk als je het samen doet. En wie is meer voor geschikt dan je partner in crime?

5. Het feestbeest

ShareTheLove StudeerSnel Studeren loveAls je even helemaal klaar bent met alle tentamen- en deadline stress en je gewoon even je hoofd wil leegmaken, dan is daar altijd die ene vriend(in) die altijd in is voor een feestje! Na een avondje eropuit ben je weer helemaal klaar om fris on de boeken te duiken. Na de kater dan…

 

 

Lauren